Praktijk voor Klassieke Homeopathie Breda

Jan Roks | Klassiek Homeopaat

Over mij en mijn werk

Jan Roks Klassiek Homeopaat Breda

Ik houd er altijd al van om moeilijke problemen op te lossen. Hoe zit iets in elkaar, wat is er aan de hand?


Als het gaat over de gezondheidsproblemen zoals we die tegenwoordig hebben, dan blijkt dat die over het algemeen niet eenvoudig één ding zijn, maar dat het een samenstel en samenspel is van diverse zaken. Ik bedoel hiermee dat er:

a) vanuit beide ouderfamilies een genetische achtergrond is;

b) dat iedereen een absoluut unieke geaardheid heeft vanaf de geboorte en;

c) dat er meestal in ieder leven één of meerdere fysieke en/ of emotionele gebeurtenissen geweest zijn, waarvan de gevolgen nog steeds voelbaar aanwezig zijn.


De mix van deze verschillende elementen zorgt eventueel voor een te grote druk op het organisme, waardoor er hinderlijke verschijnselen ontstaan die de volle beleving van het leven in de weg staan. Mijn werk is om deze mix te doorgronden en de vastgelopen situatie weer in de goede richting op gang te brengen.


Dit is wat ik altijd gewild heb en waar ik, toen ik begin 20 was, ook doelbewust voor gekozen heb. Van meet af aan heb ik begrepen dat het organisme zijn eigen problemen op moet lossen en dat de klassieke homeopathie hiertoe de sleutel is.

arrow_drop_up arrow_drop_down